Hristos a Înviat!

Sfintele Paști marchează miracolul învierii Domnului și se spune că actele de purificare din Săptămâna Luminată readuc echilibrul și armonia creștinilor.

Aș propune să facem un exercițiu și să încercăm astăzi să privim lumea prin ochii copiilor noștri! Au o inocență pe care nimic nu le-o poate răpi: nici păcatele, nici neînțelegerile dintre oameni, nici răutatea. De la ei avem de învățat cel mai mult, ei sunt salvarea și rostul vieții noastre pe pământ!

Să nu uitam niciodată cât de norocoși putem fi că avem familii frumoase, prieteni, că suntem sănătoși!

Că avem două mâini! Da, că avem două mâini este un lucru pentru care ar trebui să mulțumim cerului secundă de secundă! Cu ele avem marea șansă de a munci, de a mângâia, de a explora, de a îmbrățișa…

Am văzut acum două zile un documentar tulburător! Un transplant de mâini! Printre cele mai impresionante lucruri pe care le-am văzut! Cum au ajuns două mâini inerte, de culoare alb-vânăt într-o ladă frigorifică la spital și cum câteva echipe de medici au înfăptuit o minune! Prin oameni face Dumnezeu minunile! Au tăiat mâinile vechi și bolnave, au păstrat fiecare nerv, fiecare venă și le-au interconectat cu cele ale mâinilor noi, ale unui om ce murise cu cinci ore înainte. După ceva timp, prin ele circula sângele! Deveniseră roz! A mai trecut puțin și s-au mișcat din nou, de parcă nu ar fi murit vreodată!

Când suferim să nu uităm că Dumnezeu e mare! Suferim pentru că ne-a ales! Pentru că ne iubește și ne oferă șansa de a ne mântui, de a ne pârgui, de a accede la trăiri înalte, la divinitate!

Să nu ne îndoim de viață, de Dumnezeu, oricât de bine sau de rău ne-ar fi și cel mai important, să nu uităm iertarea!

God-s-attention

“Daca veți ierta oamenilor greșalele lor și Tatal vostru Cel din ceruri vă va ierta greșalele voastre”. Nu vom primi în nicio situație iertare de la Dumnezeu, dacă nu-l iertăm din inimă pe aproapele nostru!

Sărbătoarea Paștelui, sărbătoarea vieții și a bucuriei, și-a păstrat până în prezent farmecul și semnificația, fiind un moment de liniște sufletească și de apropiere de familie!DSC06208

Vă doresc tuturor Sărbători MINUNATE alături de cei dragi! Dumnezeu să vă binecuvânteze si să vă ocrotească! HRISTOS A ÎNVIAT!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s